تب مالت و نشانه های آن

تب مالت و نشانه های آن

تب مالت,بیماری تب مالت,تب مالت در بارداری,علائم تب مالت,درمان تب مالت,درمان تب مالت با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان تب مالت,تب مالت را چگونه درمان کنیم,تب مالت در کودکان,تب مالت در بزرگسالان,تب مالت در نوزادان,تب مالت در بهار,تب مالت در تابستان,تب مالت در پاییز,تب مالت در زمستان,آشنایی با تب مالت,همه چیز در مورد تب مالت,تب مالت واگیردار است,تب مالت و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان تب مالت
تب مالت, سیاتیک, بیماری تب مالت

به گزارش بی اس ام اس تب مالت یا بروسلوز یک بیماری میکروبی واگیردار مشترک بین انسان و دام است که از گاو، گوسفند یا بزهای آلوده و عفونی به انسان منتقل می شود.این بیماری از راه تماس با افرادی که قصاب یا دامدار هستند یا لبنیات غیرپاستوریزه مصرف می کنند منتقل می شود، بنابراین شیرخام، پنیرهای محلی و بستنی های سنتی در انتقال این بیماری نقش موثری دارد.گاهی بیماری تب مالت حاد می شود که با درد عضلات و مفاصل بدن و بی اشتهایی همراه است و با دردهایی شبیه سیاتیک و درد مزمن کمر خود را نشان می دهد. جالب است بدانید بیمار در این مواقع حتی تب هم نمی کند.

تب مالت, سیاتیک, بیماری تب مالت

از عوارض تب مالت، مننژیت و ضایعات مغزی است که می تواند قلب، سیستم تنفسی و تمام ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار دهد.کسانی که با گوشت و پوست حیوان در تماس هستند، لازم است برای پیشگیری از بیماری از عینک و دستکش استفاده کنند تا ترشحات حیوان آلوده به مخاط چشم و تنفس آنها منتقل نشود.شیوه دیگر پیشگیری از تب مالت، این است که از مصرف پنیر تازه خودداری شود. پنیر باید ۹۰ روز در آب نمک بماند و سپس مصرف شود. شیر نیز باید حتما پس از جوشاندن میل شود.

منبع:jamejamonline.ir

تب مالت و نشانه های آن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.