اضطراب و افسردگی

اضطراب و افسردگی

اضطراب و افسردگی , درمان اضطراب و افسردگی , کاهش اضطراب و افسردگی

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد به اضطراب و افسردگی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

درمان اضطراب و افسردگی

اضطراب عبارت است از یک عامل ناشناخته و نا معلوم که موجب پریشانی فکر وگاه باعث بروز علائم احساس خطر از  جمله تپش قلب و رنگ پریدگی می شود.

در فرآیند اضطراب بر خلاف ترس طبیعی،  یک عامل حقیقی ترس آور یا  خطرناک یا آسیب رسان وجود ندارد بلکه فقط به طور خود کار و ناخود آگاه ذهن آدمی دچار احساس خطر می شود و  هر گاه ذهن در اثر تنش های روانی و استرس های عصبی و حوادث ناخوشایند و ناگواری که در زندگی مکررا برایمان رخ می دهد از  روال عادی خارج  شود و حساسیت بیش از حد به رخداد های آتی و احتمالی پیدا کند دچار اضطراب می شویم.

علل پیدایش اضطراب عوامل وراثتی، تجربه های تلخ سالهای گذشته و محیط نا آرام و عصبی است. اثرات مخرب آن بر تفکر باعث اختلال  در تمرکز حواس می شود، قدرت تصمیم گیری و اراده را از انسان سلب می کند، او را بدبین  می سازد  و باعث می شود که انسان دیگر فرد مثمر ثمرو سودمندی نباشد یا  بیش از حد به برخی چیز ها می پردازد (حالت وسواس) یا عملکرد اجتماعی و شغلی فرد مختل می شود یا بیش از اندازه به امور مهم بی توجه می شود (حالت بی تفاوتی)، دچار کاهش اعتماد به نفس  به خود می شود،احساس ترس فراگیر وجود او را می گیرد که می تواند به خاطر ترس نسبت به خطرها، دردها و امراض جسمانی  مختلف باشد.

کسانی که توان کنترل خود را ندارند شدیدا” عصبانی  می شوند و احساس  تسلیم و ناتوانی می کنند و قدرت مقابله با مشکلات یا بیماری ها را در خود نمی بینند همچنین جسم قادر نیست تا آرامش خود را حفظ کند و خواب راحتی داشته باشد و احساس خستگی، کوفتگی و ضعف جسمانی می کند و  عصبی و بر انگیخته است و بی دلیل عصبانی می شود. سردرد، درد قفسه سینه، درد پا یا درد دست، درد شکم و سو ء هاضمه و کم اشتهایی یا پر اشتهایی هم به سراغ فرد می آیند.

کاهش اضطراب و افسردگی

روانشناسان پی بردند که علائم افسردگی و اضطراب با هم همپوشانی دارند. تحقیقات جدید نشان می‌دهند پنج نوع افسردگی و اضطراب متفاوت وجود دارد که عبارتند از: تنش، اضطراب تحریکی، اضطراب عمومی، انهدونیا (فقدان احساس لذت) و مالیخولیا. هر کدام از این انواع دارای نشانه‌ها و اثرات خاص روی مغز هستند.

در بیماری افسردگی که مخفف  DD (bisorber Dysthamic) است  فرد همواره در حالت دلسردی، غم، دلتنگی و ناامیدی به سر می برد نوع افکار و احساسات و رفتاری که همراه آن است تماما” از نشانه های این بیماری می باشد البته برخی از مردم بیش از دیگران مستعد افسرده شدن هستند و دلایل مشخصی نیز برای آن وجود دارد.

بیماری افسردگی قابل درمان است و کسانی که دچار آن هستند کاملا” بهبود خواهند یافت. این بیماری اغلب پس از دست دادن عزیزی، شغلی، موقعیتی یا سایر بحران های زندگی که ضربه روحی شدیدی به فرد وارد آمده باشد بروز می کند. علائم این بیماری عبارتند از: غمگین یا تحریک پذیر بودن، احساس تاسف به  حال خود،  بی حالی، کسلی، احساس درماندگی که زندگی فرد را مشکل می سازد.

اضطراب و افسردگی , درمان اضطراب و افسردگی , کاهش اضطراب و افسردگی

احساس پوچی ، آرزوی مرگ ، بی‌خوابی ، سحرخیز بودن در عین کم‌ خوابی ،یأس، دل‌ مردگی، انزوا و  خستگی مفرط و فقدان انرژی،نمونه‌هایی از مختصات و نشانه‌های افسردگی به شمار می‌رود.

علائم اضطراب و افسردگی

ورزش های استرس محور ورزش هایی هستند که اضطراب و افسردگی را کاهش می دهند. همه ورزش ها نوعی فشار و استرس روی بدن هستند. بنابراین بدن خودش را با این استرس وفق می دهد در نتیجه هورمون های استرس را کاهش می دهند. با این ورزش ها در طول زمان هورمون های استرس کاهش پیدا کرده و تعادل هورمونی بدن تقویت می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.