X
تبلیغات
رایتل

نعناع و زنجبیل

سه‌شنبه 1 اسفند 1396 ساعت 10:10

آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل

آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل در سایت جسارت

نعناع و زنجبیل ، خواص نعناع و زنجبیل ، معجون نعناع و زنجبیل ، خاصیت نعناع و زنجبیل ، شربت نعناع و زنجبیل ، دمنوش نعناع و زنجبیل ، چای نعناع و زنجبیل ، نعناع و زنجبیل برای لاغری ، دمنوش زنجبیل و نعناع

آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل

نعناع و زنجبیل , خواص نعناع و زنجبیل , دمنوش نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل

در این مطلب از سایت جسارت به خواص نعناع و زنجبیل می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

ابتدا در این مطلب به خواص نعناع و زنجبیل به طور جداگانه می پردازیم و سپس در مورد خواص ترکیب این دو گیاه برایتان بیشتر توشیح می دهیم.

نعناع و زنجبیل

نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و… امکان پذیر است.
برگ های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش ها به کار می رود.
   
برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.
   
یک نوشیدنی خوب، سرد و مفید برای تابستان نعنا میباشد. 10 گرم نعنا را در یک لیتر آب بجوشانید و میل کنید. هر روز استفاده نشود.
  
یک گرم نعنا مانند چای دم کرده میل شود ولی هر روز استفاده نشود.
    
یک شیرپاک کن مناسب برای پوست های چرب:20 گرم نعنای تازه، 20 گرم جعفری تازه خرد شده رادر 200 گرم شیرمخلوط نموده 12 ساعت بگذارید بماند.
سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید. این شیرپاک کن علاوه براین که چربی پوست   را از بین می برد، برای جوش و لک هم مناسب می باشد.
  
برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعنا بشویید.
  
کسانی که کلسترول دارند بعد از غذا و عصرها از دمکرده ی چای نعنا به مدت دو هفته در ماه بنوشند.
   
دمکرده نعنا غلظت خون را طبیعی میکند.
   
جهت درمان درد گوش آب نعنا را با عسل مخلوط کرده، پنبه ای را به آن آغشته کرده، در آن بگذارید.

خواص نعناع و زنجبیل

منتول موجود در نعنا باعث می شود این گیاه خاصیت ضددردی نیز داشته باشد که به این منظور می توان اسانس نعنا را در محل درد مالید که باعث کاهش التهاب و درد خواهد شد.
 این گیاه یکی از بهترین مواد طبیعی در کمک به درمان انواع مشکلات گوارشی است و شاید بیشترین استفاده از نعنا برای کمک به درمان اختلالات گوارشی باشد.
به بیمارانی که از نفخ شاکی هستند توصیه می شود نعنا را به صورت های مختلف از جمله تازه و دمکرده استفاده کنند.
همچنین مصرف روزانه حدود 10 سی سی عرق نعنا که با آب گرم رقیق شده باشد نیز در کاهش نفخ بسیار مفید است.
مصرف روزانه دمکرده نعنا بعد از غذا برای درمان انواع مشکلات گوارشی و سوءهاضمه بسیار اثربخش است.
جویدن نعنا پس از غذا نیز ضمن کمک به از بین بردن بوی بد دهان و از بین بردن التهاب لثه به بهداشت دهان و دندان نیز کمک کرده و در هضم بهتر غذا نیز موثر است. 
گفته می شود جویدن برگ نعنا در از بین بردن سکسکه نیز مفید است.
دمکرده نعنا در کاهش انواع دردهای شکمی از جمله دردهای گوارشی، دل پیچه و دردهای قاعدگی نیز می تواند کمک کننده باشد.
ماساژ شکم با اسانس نعنا نیز دارای خاصیت کاهنده درد، بویژه در دردهای کولیکی نوزادان است.
آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل
نعناع و زنجبیل , خواص نعناع و زنجبیل , دمنوش نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل
بسیاری از مراجع و کتاب های مربوط به طب گیاهی، تاریخچه تقطیر و تولید عرق های گیاهی را ایران و مردم این کشور می دانند.
بر اساس اطلاعات موجود در این کتاب های مرجع، تولید عرق گیاهی به ابن سینا و دوره های پس از او نسبت داده شده است.
به نظر می رسد که شروع تقطیر و استخراج رایحه گیاهان با تولید گلاب از گل محمدی آغاز شده و کم کم به مرحله کنونی تولید صدها نوع عرق گیاهی رسیده است.
یکی از معروف ترین و رایج ترین عرق های گیاهی موجود در بازار ایران، عرق نعنا است که سۆال های بسیاری در مورد آن مطرح است.

دمنوش نعناع و زنجبیل

از خواص دارویی زنجبیل می توان به:مقوی قلب، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه، ضد تهوع، ضد سموم کبدی،

ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده ی کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی غذا اشاره کرد.

ازکاربردهای جدید زنجبیل می توان پیشگیری از:

تهوع و استفراغ، کم اشتهایی ، بی اشتهایی روانی ، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم را نام برد. زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی نیز می باشد.

زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.همچنین تقویت کننده حافظه،

بازکننده کبد و قاطع بلغم است و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد.

اسهال ، علل و درمان اسهال” href=”http://namnak.com/درمان-اسهال.p7658″ target=”_blank” rel=”noopener”>درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است.

تشنگی را برطرف می کند. مخلوط زنجبیل با نبات و کندر را جهت جلوگیری از نفخ میوه های نارس تجویز کرده اند.

در صورتی که زنجبیل کهنه باشد و یا به صورت پودر برای مدت طولانی مصرف نشود، کم کم اسانس(رایحه ی) آن کم شده و ارزش دارویی آن کاهش می یابد .

مهم ترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه(6 گرم) حاوی 5 کالری، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزئی چربی، پروتئین و فیبر می باشد.

نعناع و زنجبیل

زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان گینگرول است که به مبارزه با رادیکال آزاد کمک می کند بنابراین برای درمان ریزش مو مفید است.

زنجبیل غنی از مواد معدنی و روغن های ضروری است که باعث افزایش رشد مو و همچنین نرم تر و شفاف تر شدن موی سر می شود.

زنجبیل دارای خواص طبیعی ضد التهابی و ضد عفونی کننده بوده و یک درمان مفید برای رفع شوره سر محسوب می شود.

استفاده از زنجبیل تازه می تواند سیاهی آرنج و زانو را از بین ببرد.

یک تکه زنجبیل تازه را بر روی پوست آرنج و زانو دو تا سه بار در روز بمالید، در عرض 6 تا 12 هفته سیاهی آرنج و زانو از بین می رود.

زنجبیل به عنوان یک عامل ضد عفونی کننده قوی شناخته می شود که می تواند به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند.

زنجبیل نه تنها به عنوان یک خوراکی ضد پیری فوق‌العاده است، بلکه می‌تواند به رفع لکه‌ها و عیوب کمک کند.

زنجبیل ضد عفونی‌کننده و پاک‌کننده‌ ی قدرتمندی است، و با کشتن فعالانه‌ی باکتری‌ها در سطح پوست سرعت شکل‌گیری لکه‌ها و آکنه را روی صورت و در عمق منافذ به حداقل می‌رساند.

آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل

نعناع و زنجبیل , خواص نعناع و زنجبیل , دمنوش نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل

شما می‎توانید با زنجبیل روغن ماساژی درست کنید که به موهای ضعیف و نازک شده و قسمت های کم پشت سرتان کمک کند.

به آسانی مقدار مساوی از روغن زنجبیل و جوجوبا، روغن زیتون، یا روغن آووکادو (بستگی به میل شخصی و نوع موی شما دارد) را با هم ترکیب کنید،

به آرامی روی پوست سر خود و جاهایی که ریزش مو بیشتر است، به شکل حرکات کوچک دایره‎ای، آن را ماساژ دهید.

استفاده‎ منظم از این مخلوط روغنی باعث افزایش رشد مو در نواحی کم پشت می‎شود.

طرز تهیه چای نعناع و زنجبیل

برای تهیه این چای خوشمزه و مقوی به مواد زیر احتیاج دارید :

لیمو ترش :   4 عدد

نعنا :     1 دسته

زنجبیل :    75 سانتی متر

آب :        750میلی لیتر

شکر یا عسل :در صورت تمایل

طرز تهیه:

ابتدا پوست لیموترش را رنده کرده آب آن را بگیرید و همره با زنجبیل و نعنا درون یک قوری بریزید.

750 میلی لیتر آب جوش ریخته و 6 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.آن را درون فنجان بریزید با نعنا تزیین کرده در صورت تمایل با شکر یا عسل شیرین کنید.چای لیمو داغ با زنجبیل و نعنا

نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل , چای نعنا زنجبیل , فوائد زنجبیل و نعناع

نوشیدنی چربی سوز نعناع و زنجبیل

این نوشیدنی برای چربیهای دور شکم معجزه میکند و تمام عفونتها در روده ها را نابود میکند

* یک عدد خیارحلقه حلقه شده*

* یک قاشق مربا یا چایخوری پودر زنجبیل*

* یک عددلیمو حلقه حلقه شده*

* 10 ساقه نعنا و یا یک قاشق غذاخوری نعناخشک*

* یک لیتر آب تمیز و فیلتر شده*

تمام مواد رو در یک لیتر آب برای یک شب تمام ،ترجیحا داخل پارچ شیشه یا چینی در یخچال بگذارید.

صبح و ظهر و شب قبل از صرف غذا ناشتا یک لیوان از این معجون را بیاشامید.

هدف این آشامیدنی سم زدایی و فعال کردن آنزیمهای روده کوچک جهت هضم بهتر غذا و سیر نگهداشتن شخص ست.

این دو معجون با اینکه بسیار اسان تهیه میشود امادر چربی سوزی دور کمر و چربیهای اضافه بی نهایت تاثیر گذار است .فقط یک هفته امتحان کنید تا معجزه آن را ببینید.

آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل

نعناع و زنجبیل , خواص نعناع و زنجبیل , دمنوش نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل

مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، محمد کشاورز فرمود :

از میان رایج‌ترین مکمل‌های مورد استفاده در جهان برای ارتقای عملکرد جسمی می‌توان به آلوئه‌ورا, سیر, زنجبیل و نعناع اشاره کرد.

کشاورز یادآور شد: میان مکمل‌های گیاهی برای بهبود عملکرد ذهنی می‌توان به ژینکو بیلوبا, بابونه و اسطوخودوس اشاره کرد،

همچنین میان مکمل‌های گیاهی که مصرف زیاد بین ورزشکاران دارد, می‌توان به جینسینگ, قهوه, چای سبز و گرده گل اشاره کرد.

ساقه های ریشه دار زنجبیل عبارت از دکمه ای به هم پیچیده،ضخیم و قهوه ای روشن است که می توانید از بازار محلی نیز آنرا تهیه کنید.از آنجا که زنجبیل نوعی گیاه زیرزمینی است لذا ساقه ریشه دار این گیاه بخشی از ساقه اصلی است که برحسب انفاق در زیرزمین رشد و نمو پیدا می کند.ریشه اصلی این گیاه از گره های موجود روی ساقه های ریشه دار آن نمو می کند.بالای سطح زمین ساقه های 12 اینچی دارای برگهای طولانی، باریک،کج و معوج و سبز با گلهای سفید و سبز مایل به زرد قرار دارد.

نعناع و زنجبیل

حفظ سلامت گوارشی،‌ یکی از مهم‌ترین اصولی است که می‌تواند به حفظ سلامت عمومی ما انسان‌ها در طول زمستان کمک کند. شاید برای شما هم عجیب باشد، اما بخش قابل توجهی از سیستم ایمنی بدن ما در روده‌های‌مان قرار گرفته است. خوش‌بختانه گیاهان دارویی خاصی در دسترس هستند که طبع گرمی دارند،‌ گرمازا هستند و فواید زیادی به دستگاه گوارش می‌رسانند.

نحوه مصرف فرآورده های زنجبیل به سلیقه شخصی شما و آنچه شما را آزار می دهد،بستگی دارد.در کل،نباید روزانه بیشتر از دو تا چهار گرم زنجبیل مصرف کنید،چرا که علاوه بر میزان زنجبیلی که مصرف می کنید ممکن است مقداری از این ماده را نیز از طریق برنامه غذایی (یعنی از موادی نظیر آبجو زنجبیل، نان شیرینی زنجبیل دار،نان زنجبیل دار یا مواد غذایی مخلوط و سرخ شده) جذب کنید.اگر زنجبیل تازه مصرف می کنید،حتماً مقدار مصرفی را وزن کنید تا تقریباً دریابید که چه حدی از آن معادل 2 تا 4 گرم است.برای درمان،تهوع،گاز معده یا سوء هاضمه روزانه 2 تا 4 گرم ریشه تازه (معادل 0/25 تا 1 گرم پودر ریشه) یا 1/5 تا 3 میلی لیتر تنتور آنرا مصرف کنید.برای پیشگیری از استفراغ، هر 4 ساعت یک گرم پودر زنجبیل (نصف قاشق چایخوری) یا معادل آن یا روزانه سه بار دو عدد کپسول زنجبیل(یک گرم) مصرف کنید.البته می توانید یک تکه 8 گرمی زنجبیل تازه را نیز بجوید.

چای نعناع و زنجبیل

تهیه و مصرف چای‌های گرم و تُند زمستانی با استفاده از همین گیاهان، یکی از بهترین ترفندها برای تقویت دستگاه گوارش و سیستم گردش خون در زمستان است. ترکیبات لازم برای ۴ فنجان چای زنجبیل و نعناع:  –  ۲ تا ۳ عدد ریشه زنجبیل تقریبا خردشده  – یک قاشق غذاخوری از نعناع خردشده یا برگ نعناع  – یک قاشق غذاخوری از گل بابونه  – ۴.۵ فنجان آب

نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل , چای نعنا زنجبیل , فوائد زنجبیل و نعناع

برای بیماریهای ناشی از سرماخوردگی،تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد،گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،دو قاشق غذاخوری از دم کرده زنجبیل یا چندین ورق از ساقه ریشه دار تازه آنرا بخور دهید.برای درمان درد ورم مفاصل از آب،عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان روزانه 4 گرم مصرف کنید یا روغن آنرا روی مفصل دردناک بمالید یا ریشه تازه آنرا در ضماد داغ یا گازهای ضمادی قرار دهید و روی نقاط دارای درد بگذارید.

چای نعنا زنجبیل

آب و زنجبیل را درون قوری بریزید. قوری را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید. بعد از جوش آمدن نسبی آب، حرارت را کم کنید و درپوش قوری را بگذارید. حال اجازه بدهید که دم‌نوش شما حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد. حالا قوری را از روی حرارت بردارید و نعناع را اضافه کنید. دوباره درپوش را بگذارید و اجازه بدهید که دم‌نوش شما ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.

نعناع و زنجبیل , چای نعناع و زنجبیل , چای نعنا زنجبیل , فوائد زنجبیل و نعناع

زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از 4000 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است،کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده اند.ریشه این گیاه در درمان سرگیجه،تعریق،تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود.این گیاه همچنین گلودرد،سردردها،پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت وتب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند.

فوائد زنجبیل و نعناع

در ادامه بابونه را اضافه کنید و ۴ تا ۸ دقیقه دیگر برای جوشیدن دم‌نوش صبر کنید. هرچه بابونه بیشتر بجوشد، طعم تلخ‌تری به دم‌نوش می‌دهد. با این‌که خواص بابونه نیز با جوشیدن، بیشتر به درون دم‌نوش رسوخ می‌کند، اما بعضی از افراد نمی‌توانند طعم تلخ آن را تحمل کنند. بنابرین، اگر طعم تلخ را دوست ندارید، بیشتر از ۴ دقیقه منتظر نمانید. حالا دم‌نوش را سرو کنید و از عسل به‌عنوان شیرین‌کننده کمک بگیرید.

نعناع و زنجبیل

چای سبز و سرماخوردگی

یکشنبه 29 بهمن 1396 ساعت 07:20

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت در سایت جسارت

چای سبز و سرماخوردگی ، چای سبز برای سرماخوردگی ، خواص چای سبز و سرماخوردگی ، تاثیر چای سبز بر سرماخوردگی ، خواص چای سبز در سرماخوردگی ، چای سبز در درمان سرماخوردگی ، مصرف چای سبز و سرماخوردگی

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

چای سبز و سرماخوردگی , خواص چای سبز و سرماخوردگی , مصرف چای سبز و سرماخوردگی , رابطه چای سبز و سرماخوردگی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص چای سبز و سرماخوردگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص چای سبز به قدری بیشمار است که در یک عبارت می توان آن را درمان تمام بیماری ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد.

چای سبز نوعی چای است که از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید.

در فرآیند تولید این چای اکسایش بسیار کم صورت می پذیرد. چای سبز انواع مختلفی همچون چینی و ژاپنی دارد.

چای سبز و سرماخوردگی 

ترکیبات چای سبز بسیار پیچیده هستند. این نوشیدنی حاوی دویست ترکیب فعال است.

گوناگونی این ترکیبات تنها به ماهیت برگ چای مربوط نیست.  بلکه به ناحیه ی کشت، فصل برداشت و فرآیند تولید نیز بستگی دارد.

از میان این ترکیبات سه ترکیب اهمیت بیشتری دارند:

– پلی فنل

– ال تیانین

– کافئین

هر فنجان چای سبز حاوی 24 الی 30 میلی گرم کافئین است.

مهمترین دلیلی که باعث می شود چای سبز باعث کاهش وزن شود وجود ال تیانین، کافئین و کاتکین در آن است.

کافئین نه تنها باعث بالارفتن سطح انرژی می شود بلکه باعث چربی سوزی و افزایش میزان مصرف کالری نیز می‌گردد.

مصرف چای سبز و سرماخوردگی

فرآیند تولید چای سبز نسبت به سیاه بسیار کوتاه تر است.

به همین دلیل این نوشینی بسیاری از مواد معدنی و ویتامین های خود (B و C) را حفظ می کند.

میزان مواد معدنی در آن حدود شش الی هشت درصد است. منگنز، فلوراید و آلومینیوم مهمترین این مواد هستند.

پلی فنول ها و فلاونوئیدهای موجود در چای سبز، به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کنند و با مبارزه با عفونت ، قدرت بیشتری به شما می دهند.

چای سبز مانع از ابتلا به سرماخوردگی و یا آنفولانزا می شود. ویتامین C موجود در چای سبز به شما در درمان آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

چای سبز و سرماخوردگی , خواص چای سبز و سرماخوردگی , مصرف چای سبز و سرماخوردگی , رابطه چای سبز و سرماخوردگی

چای سبز با مشکلات عفونت گوش مبارزه می کند. برای تمیز کردن گوش به طور طبیعی ،یک تکه پنبه را در چای سبز خیس کنید و گوش عفونی شده را تمیز کنید.

خواص چای سبز و سرماخوردگی

ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و

آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند.

در چین باستان برای افرادی که دائماً بیمار بودند، چای سبز تجویز می کردند.

 نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه یی که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا

در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر) توصیه می شود.

 نوشیدن چای سبز نه تنها گوش را در برابر عفونت و تورم محافظت می کند، بلکه در صورت بروز این مشکل،

نم دار کردن پارچه تمیزی با چای سبز و سپس تمیز کردن گوش با آن می تواند تا حدی از تورم و عفونت بکاهد.

  اگر محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود و این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند بهبودی و رفع محل زخم تسریع می شود.

 چای سبز خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.

چای سبز و سرماخوردگی

باید توجه داشته باشید نوشیدن 3 تا 4 لیوان چای سبز در طول روز می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.

این تصور که نوشیدن چای سبز در دفعات زیاد می تواند میزان کالری سوزی در بدن را افزایش دهد، ایده اشتباهی است،

زیرا با نوشیدن بیش از حد چای سبز در طول روز، بدن علاوه بر آنکه با مشکل تحریک پذیری پایانه های عصبی روبه رو می شود، با

اختلال دفع آب و الکترولیت های بدن مواجه می شود. به این ترتیب همانطور که باید در نوشیدن چای معمولی پرهیزهای لازم

را رعایت کنید توصیه شده که در نوشیدن چای سبز نیز افراط نکنید.

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

چای سبز و سرماخوردگی , خواص چای سبز و سرماخوردگی , مصرف چای سبز و سرماخوردگی , رابطه چای سبز و سرماخوردگی

EGCG موجود در چای سبز آلرژی را تسکین می دهد. بنابراین، اگر شما از مشکلات آلرژی رنج می برید، می بایست حتما چای سبز بنوشید.

مصرف چای سبز و سرماخوردگی

دانشمندان ژاپنی دریافته اند که EGCG (نوعی کاتشین ) موجود در چای سبز از اتصال ویروس HIV به سلول های سالم سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری می کند.

این بدان معنی است که چای سبز از گسترش ویروس ایدز ( (HIV جلوگیری می کند. چای سبز حتی برای بیمارانی که از ایدز رنج می برند نیز

بسیار مفید است زیرا باعث تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم بدن آنها می شود. مصرف روزانه 3 فنجان چای سبز برای بیماران مبتلا به ایدز توصیه می شود.

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

چای سبز و سرماخوردگی , خواص چای سبز و سرماخوردگی , مصرف چای سبز و سرماخوردگی , رابطه چای سبز و سرماخوردگی

کاتکین یک آنتی‌اکسیدان قوی است.خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده صد برابر بیشتر از ویتامین C و بیست و پنج برابر بیشتر از ویتامین E است.

چای سبز و سرماخوردگی

طریقه مصرف و خواص قهوه سبز برای لاغری چگونه مصرف شود

جمعه 27 بهمن 1396 ساعت 19:18

طریقه مصرف و خواص قهوه سبز برای لاغری چگونه مصرف شود

طریقه مصرف و خواص قهوه سبز برای لاغری چگونه مصرف شود در سایت جسارت

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است ,قهوه سبز برای لاغری خوب,خواص قهوه سبز برای لاغری,مصرف قهوه سبز برای لاغری,خوردن قهوه سبز برای لاغری,قهوه ی سبز برای لاغری,مضرات قهوه سبز برای لاغری,قهوه سبز برای لاغری خوب است,ایا قهوه سبز برای لاغری مناسب است,آیا قهوه سبز برای لاغری خوب است,ایا قهوه سبز برای لاغری خوبه,قهوه سبز برا لاغری خوبه,قهوه سبز واسه لاغری خوبه,ایا قهوه سبز برای لاغری موثر است,خواص قهوه سبز لاغری,خواص قهوه سبز در لاغری,فواید قهوه ی سبز برای لاغری,خواص قهوه سبز و لاغری,خواص قهوه سبز برا لاغری,خواص قهوه سبز جهت لاغری,فواید قهوه سبز لاغری,خاصیت قهوه سبز لاغری,فواید قهوه سبز در لاغری,طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری,میزان مصرف قهوه سبز برای لاغری,چگونگی مصرف قهوه سبز برای لاغری,مقدار مصرف قهوه سبز برای لاغری,بهترین روش مصرف قهوه سبز برای لاغری,نحوه خوردن قهوه سبز برای لاغری,طریقه خوردن قهوه سبز برای لاغری,زمان خوردن قهوه سبز برای لاغری,طرز خوردن قهوه سبز برای لاغری,قهوه ی سبز لاغری,طرز مصرف قهوه ی سبز برای لاغری,قهوه ی سبز و لاغری,قهوه ی سبز برای لاغری,خواص قهوه ی سبز برای لاغری,طریقه ی مصرف قهوه ی سبز برای لاغری,نحوه ی مصرف قهوه ی سبز برای لاغری,طرز استفاده از قهوه ی سبز برای لاغری,مضرات قهوه سبز لاغری

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است

متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که  اضافه وزن و چاقی بعنوان یکی از معضلات بهداشتی در سرتاسر دنیا بشمار می‌رود و گروه بسیار زیادی از مردم دنیا را شامل می شود. کاهش وزن برای کسانی که اراده ی زیادی برای رعایت رژیم های کم کالری ندارند بسیار دشوار به نظر میرسد و شاید غیر ممکن باشد و به همین علت این افراد همواره بدنبال راههای سریع, مطمئن و در عین حال بدون زحمت برای کاهش وزنی هستند که در طول سالیان مدید در پیکر آن‌ها ریشه دوانده است.اما اصولا این کار نشدنی است و تلاش برای لاغری بسیار مهم است و بدون تلاش و یک شبه نمی شود لاغر شد.اما در این راه عواملی هستند که باعث می شوند شما سریعتر به هدفتان برسید. پس کافی است این مقاله را بخوانید تا کاملا با قهوه سبز که به شما برای لاغر شدن کمک می کند آشنا شوید

چگونه عصاره قهوه سبز بر کاهش وزن تاثیر می‌گذارد؟

در واقع عصاره قهوه سبز از جذب شدن قند درون نشاسته غذاها جلوگیری می‌نماید  همچنین کالری دریافتی را به ویژه بعد از خوردن غذا کاهش می‌دهد. از طریق جلوگیری از جذب گلوکز، هم BMI و هم چربی بدن کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین اسید کلوروژنیک از جذب چربی در روده جلوگیری می‌کند و متابولیسم چربی را در کبد افزایش می‌دهد.مطالعات نشان داده اند که قهوه ی معمولی پس از عملیات حرارتی و دم کردن، دارای خواص بسیار مفید بوده و نوشیدن آن برای انسان بسیار پرفایده می باشد. قهوه ی سبز، حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه ی سیاه بوده و در نتیجه، حالت اسیدی آن، کمتر است. این خاصیت باعث می شود قهوه ی سبز به بیماران با فشار خون بالا و کسانی که در حال مبارزه با اضافه وزن هستند، کمک فراوانی کند.

قهوه سبز ، خواص قهوه سبز , قهوه سبز چیست , قهوه سبز و لاغری , قهوه سبز نحوه مصرف

خواص قهوه سبز

نکته قابل توجه این است که دانه قهوه سبز اشتها را کم میکند، متابولیسم را افزایش می‌دهد و چربی سوزی را سریع‌تر می‌کند. با سوزاندن چربی، عضلاتتان به طور طبیعی بیشتر مشخص می‌شوند و البته قهوه سبز به دفع سموم بدن کمک می‌نماید.قهوه سبز ، دانه های قهوه قبل از برشته شدن هستند که با برشته شدن به رنگ قهوه ای روشن تا تیره تبدیل می شوند .نوشیدن یک فنجان قهوه در طول روز در صورتی که به انواع قهوه حساسیت نداشته باشید بسیار مفید می باشد و به لاغری شما کمک می کند

قهوه سبز برای لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به طریقه مصرف و خواص قهوه سبز برای لاغری چگونه مصرف شود می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.چاقی یکی از مشکلاتی است که این روزها افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می کنند.خیلی ها را می بینیم که در آرزوی لاغرشدن هستند و رژیم های سخت و ورزش های سنگین را انجام میدهند ولی باز هم نمی توانند به آنچه که می خواهند برسند. در مقابل این روش ها باید روشی را به کار بگیریم که بتواند در سوختن چربی ها و لاغر کردنمان موثر باشد.

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است

شاید شما هم اسم قهوه سبز را این روزها زیاد شنیده باشید، قهوه‌ای که ادعا می‌شود اثرات بی‌نظیری برای کاهش وزن دارد.در حال حاضر راهکارهای مختلف و زیادی برای کنترل وزن بکار گرفته می‌شود ومکمل های بسیار متنوعی برای کاهش وزن تحت عنوان “کمک لاغری” توسط شرکت‌های دارویی به فروش می‌رسند.

تاثیر قهوه سبز برای لاغری

شاید تا به حال اسم قهوه ی سبز را شنیده باشید که به عنوان یک قهوه موثر در کاهش وزن که می تواند به شما کمک کند.عصاره قهوه سبز  به عنوان یکی از مکمل های است که برای کاهش وزن بسیار معرفی می شود.GCE  در قهوه خام یا قهوه ی سبز وجود دارد البته در قهوه های معمولی نیز دیده می شود ولی در برشته کردن آن بیشترین خواص خود را از دست می دهد.زمانی که قهوه برشته می شود و برای فروش آماده می گردد به رنگ قهوه ی تبدیل می شود ولی دانه های قهوه بصورت طبیعی و خام رنگ سبز دارند.قهوه ی سبز و ماده های موثری با نام کلروژنیک که در آن وجود دارد می توان سبب پیشگیری از بیمارهای متفاوتی شود که می توان در این رابطه به بیماری های مانند دیابت، سنگ کیسه صفرا ، فشار خون ، بیماری های کبدی و…. اشاره کرد.میزان کافئینی که در قهوه ی سبز وجود دارد از قهوه ی معمولی کمتر است و عوارضی که از کافئین می توانند ناشی شوند در قهوه ی سبز کاهش پیدا می کنند و در مقابل کلروژنیک اسید زیادی در قهوه سبز وجود دارد.

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است

یکی از این مکمل‌ها که شاید نام آن را زیاد شنیده باشید, عصاره قهوه سبز یا GCE) Green Coffee Extract) می‌باشد. GCE در قهوه سبز یا قهوه خام موجود است. اگرچه در قهوه‌های معمول هم وجود دارد ولی بیشتر عصاره آن طی فرایند برشته کردن از بین می‌رود. در واقع, دانه‌های قهوه بطور طبیعی سبز رنگ هستند اما بطور معمول قبل از بفروش رسیدن برشته می‌شوند وبه رنگ قهوه ای در می‌آیند.

قهوه سبز و لاغری

مصرف کافئین سبب می شود که چربی های ذخیره شده در بدن سوزانده شوند.البته این چربی سوزی در صورتی اتفاق می افتد که بدن بعد از مصرف آن دارای تحرک های مناسبی باشد. همچنین در تحریک متابولیسم بدن نیز تاثیرات جزئی پدید می آورد. به بیانی دیگر این تحریک ها و تاثیرات کمک می کند تا میزان کالری بیشتری سوزانده شود ولی این میزان به قدری زیادی نخواهد بود. پژوهش های متنوعی انجام شده که نشان میدهد اسید کلروژنیک می تواند تاثیرات مشابهی را در بدن پدید بیاورد.امروزه می بینیم که در مکمل های لاغری از اسید کلروژنیک به عنوان یک عصاره بدون کافئین سبز  استفاده می کنند.مصرف این نوع قهوه سبب بالا رفتن میزان ضربان قلب شده و در نهایت کمی فشار خون را بالا می برد. البته افراد در مقابل این ماده دارای حساسیت های مختلفی هستند و در بدن افراد نیز سرعت دفع آن هم با سرعت های مختلفی صورت می گیرد.

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است

جالب است بدانید اثر قهوه سبز و ماده موثر موجود در آن ماده ای به نام کلروژنیک اسید است، که بر اساس مطالعات متعددی که صورت گرفته این ماده به عنوان پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری‌هایی چون بیماری‌های کبدی، سنگ کیسه صفرا، سیروز کبدی، سرطان کبد، دیابت، مقاومت به انسولین، فشار خون و یبوست و …. معرفی شده است.

قهوه سبز برای لاغری بهنر است

همانطور که پیش تر بیان کردیم کافئین سبب می شود که چربی سوزی بیشتری صورت بگیرد و به بیانی دیگر مانع ذخیره چربی شده و البته قهوه ی های که دارای کافئین نیستند تاثیر آن چنانی بر روی لاغری نداشته اند. اما با این حال قهوه ی سبز از کل کافئینی که در قهوه ی معمولی وجود دارد حدود بیست درصد می باشد و در کل اینگونه نتیجه می گیریم که نتایج در قهوه ی معمولی نسبت به قهوه ی سبز بیشتر می باشد.

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است

از مدت ها پیش مشخص شده است که مصرف کافئین باعث سوزاندن چربی های ذخیره شده می شود؛ البته به شرطی که کمی بعد از مصرف آن تحرک بدنی مناسب داشته باشید. این ماده همچنین به تحریک جزئی متابولیسم بدن نیز کمک می کند؛ یعنی اینکه به بدن کمک می کند تا کالری بیشتری بسوزاند البته این میزان چندان بالا نیست. نتایج پژوهش های اخیر نیز نشان می دهد که اسید کلروژنیک تأثیری کمابیش مشابه دارد. امروزه کارخانجات داروسازی اسوتول (نام تجاری اسیدکلروژنیک) را که یک عصاره ی بدون کافئین سبز است در ترکیب مکمل های لاغری گنجانده اند.

چگونه قهوه سبز برای لاغری را مصرف کنیم ؟

قهوه ی سبز به صورت دانه های قهوه ی معمولی به فروش می رسند که شما می توانید آنها را خریداری نمایید. قهوه جوش خودتان را آماده کنید و به ازای هر فنجان آب باید یک قاشق چای خوری قهوه سبز را اضافه کنید و اجازه بدهید تا قهوه ی تان دم بکشد. معمولی برای اماده شدن غذا یک ربع دقیقه (۱۵ دقیقه) زمان لازم است. بعد از اینکه قهوه تان آماده شد آن را از صافی رد کنید و نوش جان نمایید.طعمی که این قهوه دارد با قهوه ی معمولی متفاوت است و شما در زمان مصرف قهوه ی سبز از خوردن نوشیدنی های دارای کافئین و یا مواد غذایی دوری کنید.

قهوه سبز برای لاغری , قهوه سبز برای لاغری مناسب است , قهوه سبز برای لاغری خوبه , قهوه سبز برای لاغری موثر است

علت اصلی اثرات کاهش وزن قهوه معمولی به دلیل محتوای کافئین آن می‌باشد و مطالعات نشان می‌دهند که قهوه‌های بدون کافئین اثری بر تناسب اندام و لاغری ندارند؛ زیرا این کافئین است که مانع از ذخیره چربی‌ها می‌شود، سطح انرژی در دسترس بدن را افزایش می‌دهد و نیز باعث افزایش متابولیسم و سوخت و ساز در بدن می‌گردد و تمام این موارد در کنار هم علت اثرات چربی سوزی قهوه معمولی می‌باشد. اما قهوه سبز 20 درصد از کل کافئین موجود در قهوه معمولی را دارا می‌باشد و در نتیجه نمی‌تواند به اندازه قهوه معمولی برای فرآیندهای چربی سوزی موثر باشد.

قهوه سبز برای لاغری مناسب است

در مراکز فروش معتبر نیز مکمل های قهوه ی سبز به صورت قرص یا کپسول به فروش می رسند. البته پیش از اینکه اقدام به مصرف نمایید حتما  از یک مشاور تغذیه و پزشک کمک بگیرید و چند مکمل را با یکدیگر به صورت همزمان مصرف نکنید.عده ی از افراد که به کافئین حساسیت دارند باید با احتیاط بیشتری برای مصرف عمل کنند و ممکن است عوارضی نیز مانند استرس، تپش قلب و … را به دنبال داشته باشد.در واقع نتیجه می گیریم برای رسیدن به لاغری و چربی سوزی و کاهش دریافت کالری هیچ روشی نیست که بتواند یک شبه معجزه کند. شما باید فعالیت و تحرک های لازم را داشته باشید و همچنین به صورت اصولی و انجام رژیم های مناسب به تناسب اندام برسید.

قهوه سبز برای لاغری

مصرف و خواص آلو بخارا در بارداری و درمان یبوست در بارداری

پنج‌شنبه 26 بهمن 1396 ساعت 09:29

مصرف و خواص آلو بخارا در بارداری و درمان یبوست در بارداری

خواص آلو بخارا در بارداری,خواص آلو بخارا در دوران بارداری,خاصیت الو بخارا در بارداری,آلو بخارا در بارداری,خوردن آلو بخارا در بارداری,مصرف آلو بخارا در بارداری,آلو بخارا و بارداری,آلو بخارا در دوران بارداری,خاصیت الو بخارا در بارداری,مصرف آلو بخارا در دوران بارداری,آلو بخارا بارداری,خوردن آلو بخارا در دوران بارداری,خوردن آلوبخارا در دوران بارداری,عوارض آلو بخارا

خواص آلو بخارا در بارداری , خواص آلو بخارا در دوران بارداری , خاصیت الو بخارا در بارداری , آلو بخارا در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به مصرف و خواص آلو بخارا در بارداری و درمان یبوست در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. آلو بخارا یکی از بی نظیرترین خوراکی ها است که در بارداری خوردن آن توصیه می شود.این آلو اختلالات گوارشی را از بین می برد و ویتامین c کافی به بدن شما می رساند .به سلامتی قلب و عروق شما کمک می کند و سلولهای سرطانی را از بین می برد و باعث بهبود جریان خون می شود و برای لاغری مفید است و دشمن دیابت است و باعث بهتر شدن دستگاه ایمنی در برابر بیماری ها می شود و استخوانها را محکم می کند و منیزیم و فولیک اسید بدنتان را فراهم می کند

شاید برایتان جالب باشد که آلو دارای ویتامینهایی چون A ، ب ، ب 2 ، پ ، و ث می‌باشد و مواد معدنی چون آهن، کلسیم ، فسفر ، منیزیم، منگنز، فلوئور و گوگرد دارد.نقش اصلی آلو بخارا در بدن قوی تر شدن بدن در برابر بیماریها می باشد.خوردن این آلو باعث بیشتر شدن مقاومت عمومی بدن در  برابر بیماری ها می شود

آلو بخارا

آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن می‌شود که بدن را قوی و استخوان‌ها را نرم نگه می‌دارد. ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک می‌کند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین می‌آورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.در نقطه مقابل، مواد لبنی گرفته شده از شیر گاو قرار دارد که به دلیل رسوب کلسیم و ایجاد التهاب در مفاصل، استخوان‌ها را ضعیف می‌کند و احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.همچنین فیبر بالای موجود در آلوبخارا برای کاهش وزن، منیزیم آن برای بهبود قند خون و پایین آوردن آن و نیز کاهش اشتها مؤثر است.علاوه بر این، کربوهیدرات‌های انرژی‌زا در این میوه خشک عملکرد را بهبود می‌بخشد و سلامت استخوان‌ها و قدرت بدنی را بالا می‌برد.

آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

خواص آلو بخارا در بارداری

آلو بخارا یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید در دوران بارداری میل کنید. خوشبختانه آلو بخارا دارای هیچ گونه عارضه جانبی نمی باشد.

مزیت های خوردن آلو بخارا در دوران بارداری : ۱ – از یبوست پیشگیری می کند و به حرکت روده کمک می کند  وقتی باردار هستید، احتمالا به دلیل تغییرات هورمونی دچار یبوست شوید. در طول بارداری بدن شما استروژن تولید می کند تا این اطمینان حاصل شود که بدن به طور مناسبی رشد می کند. همین امر موجب یبوست می شود. پروژسترون هورمون دیگری می باشد که بدن در طول بارداری رهاسازی می کند . پروژسترون باعث شل شدن عضلات می شود . ۲ – پیشگیری از کم خونی و افزایش سطوح آهن بدن  آهن یکی از مواد مغذی اصلی می باشد که برای رشد مناسب جنین ضروری می باشد. وقتی باردار هستید، نیاز بدن شما به آهن افزایش می یابد. باید برای مبارزه با کم خونی میوه هایی مانند آلو بخارا را وارد رژیم غذایی خود کنید . خوردن آلو بخارا از بروز کم خونی در طول بارداری پیشگیری می کند .

خواص آلو بخارا در بارداری , خواص آلو بخارا در دوران بارداری , خاصیت الو بخارا در بارداری , آلو بخارا در بارداری

برای درمان تصلب شرائین از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند. 10 عدد آلو در یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه شود و در صبح ناشتا میل کنند.

خواص آلو بخارا در دوران بارداری

۳ – کنترل فشار خون و مبارزه با افسردگی  آلو حاوی پتاسیم می باشد که به کاهش فشار خون کمک می کند. همچنین به مبارزه با افسردگی و اضطراب کمک می کند. بتاکاروتن و ویتامین آ موجود در موجود در آلو به رشد رشد چشم جنین کمک می کند . ۴ – پیشگیری از درد مفاصل  شاید در طول دوران بارداری درد مفاصل و گرفتگی عضلات را تجربه کنید . خوردن آلو بخارا از درد مفاصل و گرفتگی عضلات در دوران بارداری پیشگیری می کند و یا از علائم آن می کاهد . ۵ – درمان تهوع  خوردن آلو بخارا در طول بارداری می تواند از حالت تهوع در دوران بارداری پیشگیری کند . خوردن بیش از حد آلو بخارا ممکن است باعث اسهال شود .

خواص آلو بخارا در بارداری

خواص ماش در بدنسازی

چهارشنبه 25 بهمن 1396 ساعت 11:27

در مورد مضرات و خواص ماش در بدنسازی و ماش در طب سنتی

خواص ماش در بدنسازی ,خواص جوانه ماش در بدنسازی,خاصیت ماش در بدنسازی,عوارض ماش در بدنسازی,مضرات ماش در بدنسازی,تاثیر ماش در بدنسازی,جوانه ماش در بدنسازی,خاصیت جوانه ماش در بدنسازی,عوارض جوانه ماش در بدنسازی,تاثیر جوانه ماش در بدنسازی,ماش در بدنسازی و چربی سوزی,ماش برای بدنسازی,,ماش در طب سنتی,ماش و طب سنتی,خواص ماش در طب سنتی,ماش طب سنتی,جوانه ماش در طب سنتی,فواید ماش در طب سنتی,خواص جوانه ماش در طب سنتی,ماش ازنظر طب سنتی,خواص ماش طب سنتی,خواص ماش از نظر طب سنتی,خواص جوانه ماش طب سنتی,جوانه ماش طب سنتی,جوانه ها در طب سنتی,خواص جوانه ها در طب سنتی,جوانه ها طب سنتی,خواص جوانه ها از نظر طب سنتی,ماش از نظر طب سنتی,ماش در طب سنتی,ماش و طب سنتی,خواص ماش در طب سنتی,ماش طب سنتی,جوانه ماش در طب سنتی,فواید ماش در طب سنتی,خواص جوانه ماش در طب سنتی,ماش ازنظر طب سنتی,خواص ماش طب سنتی,خواص ماش از نظر طب سنتی,خواص جوانه ماش طب سنتی,جوانه ماش طب سنتی,جوانه ها در طب سنتی,خواص جوانه ها در طب سنتی,جوانه ها طب سنتی,خواص جوانه ها از نظر طب سنتی,ماش از نظر طب سنتی , خواص ماش در بدنسازی چیست , مضرات و خواص ماش در بدنسازی , خواص ماش در بدنسازی چیه

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

در این مطلب از سایت جسارت به در مورد مضرات و خواص ماش در بدنسازی و ماش در طب سنتی می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

یکی از موادی که خوردن آن در بدنسازی توصیه می شود  ماش است که انرژی ریادی به بدن می دهد ولی باید توجه داشته باشیم که مصرف زیاد ماش باعث ضعف قوه باه می‎شود. خوردن زیاد ماش برای دندان‎ها زیانبار است . استفاده زیاد آن باعث زیادشدن خلط آن می‎شود. کسانی که نقرس دارند باید کمتر ماش بخورند.ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.در هر حال در خوردن ماش نباید افراط و تفریط شود

خواص ماش در بدنسازی

همانطور که می دانید ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی برای بدن است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید. هزاران سال است که گیاه ماش مورد استفاده قرار گرفته و اصلیت این گیاه مربوط به کشور هندوستان بوده و در سراسر نواحی آسیایی کشت می‌شده است و چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌زدایی بدن استفاده می‌کردند. امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود. ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است. ماش ویژگی‌های متفاوتی دارد و یکی از مواد غذایی‌ است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار می‌رود. ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده غذایی می‌دهد.مصرف آن توسط پزشکان و متخصصان توصیه می شود

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

برای درمان جوش‎هایی که تبدیل به زخم شده‎اند ماش و مورد را با سرکه مخلوط نموده در محل بگذارید با احتیاط مصرف کنید.

خواص جوانه ماش در بدنسازی

از جمله اینکه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی بسیار مفید است. پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه می‌شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود. جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است از سوی دیگر، این ماده غذایی کاهش‌دهنده قند و چربی خون است و مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود. البته بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود. مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را که پورین گیاهی دارند، حدود کنند. البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

کسانی که یبوست دارند و می‎خواهند از ماش استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند آن گاه غذا درست کنند.

خاصیت ماش در بدنسازی

آشنایی با 5 خاصیت ماش : 1- کاهش کلسترول اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می‌کنیم. دانه‌های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند. فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد. غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند. مصرف روزانه 10 تا 25 گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه ماش حاوی 1/9 گرم فیبر رژیمی تام است. 

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

خوب است که بدانید ماش خاصیت چاق کنندگی ندارد در نتیجه کسانی که می‎خواهند لاغر شوند یک وعده غذای خود را جوانه پخته شده ماش قرار دهند.

عوارض ماش در بدنسازی

2- پیشگیری از سرطان سینه ماش و دیگر حبوبات ماده‌ای به نام مهارکننده پروتئاز دارند که می‌تواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد. مهارکننده پروتئاز تقسیم سلول‌های سرطانی را کند کرده و به این ترتیب از تشکیل تومور جلوگیری می‌کند.  3- مفید برای دیابتی‌ها ماش از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.  4- منبع پروتئین گیاهی ماش، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تأمین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریباً 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تأمین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است. مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود 5- مفید در کم‌خونی بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود. یادتان باشد که استفاده از ماش به این شکل خواص آن را چند برابر می‌کند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به خصوص آهن در دسترس، افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

وجود پتاسیم در ماش باعث شستشوی کلیه‎ها و پائین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب می‎گردد. به خاطر داشتن فسفر و کلسیم نقش آن در رشد اطفال انکارناپذیر است.

مضرات ماش در بدنسازی

خواص جوانه ماش * جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است . * جوانه ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد . * چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده می‌کنند. به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن و خاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می‌کنند . * جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است . * جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌کنند . * جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند. آن‌ها حاوی انواع ویتامین‌های (A, B, C, D, E, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم،‌ فسفر، منیزیم و روی هستند . * خواص تغذیه‌ای جوانه‌ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاون‌ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند.

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

برای درمان ورم ماش تازه بجوشانید، سپس له کنید با زرده تخم‎مرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید. ماش التهاب‎های صفرا را از بین می‎برد.

تاثیر ماش در بدنسازی

روش آماده‌سازی جوانه ماش * ماش‌ها را ابتدا خوب بشویید، سپس آن‌ها را درون آب خیس کرده و به مدت 12 ساعت در جای تاریک و خنک قرار دهید. * سپس آن‌ها را مجدداً بشویید و به مدت 12 ساعت دیگر در جای تاریک و خنک قرار دهید. * جوانه‌های ماش پس از 12 ساعت دوم آماده می‌شوند. * دانه‌های ماش معمولاً طی 24 ساعت جوانه می‌زنند و اگر می‌خواهید حداکثر استفاده را از آن‌ها ببرید بهتر است آن‌ها را به صورت خام مصرف کنید. این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.

خواص ماش در بدنسازی , خواص جوانه ماش در بدنسازی , خاصیت ماش در بدنسازی , عوارض ماش در بدنسازی

سخنی از حضرت رضا(ع) در رابطه با ماش: اگر ماش تازه را با برگ آن کوبیده و عصاره آن را گرفته هنگامی که گرسنه باشید قدری از آن را بنوشند و به محل سفیدی پوست (بیهق) بمالند، درمان می‎گردند.

جوانه ماش در بدنسازی

خواص درمانی ماش : خواص ماش اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است ، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده ی آن را مصرف کنید.  خواص ماش مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند و سرفه و تب را تسکین میبخشد . خواص ماش ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است . خواص ماش ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.

خواص ماش در بدنسازی

( تعداد کل: 15 )
   1       2       3    >>