زشت دیدن خود,بیماری زشت دیدن خود,زشت دیدن خود در بارداری,علائم زشت دیدن خود,درمان زشت دیدن خود,درمان زشت دیدن خود با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان زشت دیدن خود,زشت دیدن خود را چگونه درمان کنیم,زشت دیدن خود در کودکان,زشت دیدن خود در بزرگسالان,زشت دیدن خود در نوزادان,زشت دیدن خود در بهار,زشت دیدن خود در تابستان,زشت دیدن خود در پاییز,زشت دیدن خود در زمستان,آشنایی با زشت دیدن خود,همه چیز در مورد زشت دیدن خود,زشت دیدن خود واگیردار است,زشت دیدن خود و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان زشت دیدن خود
آیا فکر می کنید صورت زشتی نسبت به سایرین دارید؟آیا اعتماد به نفستان بخاطر همین موضوع پایین است؟
به گزارس بی اس ام اس : دانشمندان آمریکایی دریافتند عملکرد نادرست برخی از فرایندهای مغزی در دیدن چهره موجب وسواس زشت بودن در افرادی می شود که از بیماری “بد ریخت هراسی” رنج می برند.حدود دو درصد از مردم دنیا از بیماری “اختلال بدریختی بینی” (body dysmorphic disorder) و یا “بدریخت هراسی” (Dysmorphophobia) رنج می برند. این افراد زمانی که در مقابل آینه می ایستند خود را بسیار زشت و بدریخت می بینند و به تدریج نسبت به اینکه در آینه نگاه کنند دچار وسواس و ترس می شوند.حدود یک چهارم از افراد مبتلا به این بیماری در اثر رنجی که از دیدن چهره خود در آینه می برند اقدام به خودکشی می کنند. بسیاری دیگر از آنها نیز تصور می کنند که واقعا در چهره و بدن دچار نقص هستند و بنابراین بارها تحت عمل جراحی زیبایی قرار می گیرند اما هرگز احساس خوبی از چهره خود ندارند.
اکنون گروهی از محققان مدرسه پزشکی دانشگاه لس آنجلس کشف کردند که مغز این بیماران تصور چهره آنها را به روشی غیرواقعی پردازش می کند. فعالیت مغز این افراد هم در مراکز بصری و هم در سیستم جسم مخطط در لب پیشانی تغییر کرده است. براساس گزارش CNN، این محققان کشف کردند که مورد اشتباهی در مغز این افراد وجود دارد که می تواند دلیل این باشد که این افراد خود را زشت ببینند.
مغز 17 فرد “بد ریخت هراس” و 17 فرد سالم برای درک بهتر این موضوع با کمک رزونانس مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفت درحالی که تمام این افراد به عکسی از چهره خود و یا عکس یک هنرپیشه معروف نگاه می کردند. به این ترتیب این دانشمندان مشاهده کردند که در مغز “بدریخت هراس ها” فضاهای مختلف نورونی لب پیشانی به روشی ناهنجار و غیرعادی روشن می شوند. نتایج این تحقیقات می تواند به درک بهتر اینکه آیا این اختلال ذاتی و یا اکتسابی است کمک کند.