آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل
آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل در سایت جسارت
نعناع و زنجبیل ، خواص نعناع و زنجبیل ، معجون نعناع و زنجبیل ، خاصیت نعناع و زنجبیل ، شربت نعناع و زنجبیل ، دمنوش نعناع و زنجبیل ، چای نعناع و زنجبیل ، نعناع و زنجبیل برای لاغری ، دمنوش زنجبیل و نعناع
آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل
در این مطلب از سایت جسارت به خواص نعناع و زنجبیل می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ابتدا در این مطلب به خواص نعناع و زنجبیل به طور جداگانه می پردازیم و سپس در مورد خواص ترکیب این دو گیاه برایتان بیشتر توشیح می دهیم.
نعناع و زنجبیل
خواص نعناع و زنجبیل
دمنوش نعناع و زنجبیل
از خواص دارویی زنجبیل می توان به:مقوی قلب، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه، ضد تهوع، ضد سموم کبدی،
ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده ی کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی غذا اشاره کرد.
ازکاربردهای جدید زنجبیل می توان پیشگیری از:
تهوع و استفراغ، کم اشتهایی ، بی اشتهایی روانی ، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم را نام برد. زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی نیز می باشد.
زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.همچنین تقویت کننده حافظه،
بازکننده کبد و قاطع بلغم است و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد.
اسهال ، علل و درمان اسهال” href=”http://namnak.com/درمان-اسهال.p7658″ target=”_blank” rel=”noopener”>درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است.
تشنگی را برطرف می کند. مخلوط زنجبیل با نبات و کندر را جهت جلوگیری از نفخ میوه های نارس تجویز کرده اند.
در صورتی که زنجبیل کهنه باشد و یا به صورت پودر برای مدت طولانی مصرف نشود، کم کم اسانس(رایحه ی) آن کم شده و ارزش دارویی آن کاهش می یابد .
مهم ترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه(6 گرم) حاوی 5 کالری، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزئی چربی، پروتئین و فیبر می باشد.
نعناع و زنجبیل
زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان گینگرول است که به مبارزه با رادیکال آزاد کمک می کند بنابراین برای درمان ریزش مو مفید است.
زنجبیل غنی از مواد معدنی و روغن های ضروری است که باعث افزایش رشد مو و همچنین نرم تر و شفاف تر شدن موی سر می شود.
زنجبیل دارای خواص طبیعی ضد التهابی و ضد عفونی کننده بوده و یک درمان مفید برای رفع شوره سر محسوب می شود.
استفاده از زنجبیل تازه می تواند سیاهی آرنج و زانو را از بین ببرد.
یک تکه زنجبیل تازه را بر روی پوست آرنج و زانو دو تا سه بار در روز بمالید، در عرض 6 تا 12 هفته سیاهی آرنج و زانو از بین می رود.
زنجبیل به عنوان یک عامل ضد عفونی کننده قوی شناخته می شود که می تواند به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند.
زنجبیل نه تنها به عنوان یک خوراکی ضد پیری فوقالعاده است، بلکه میتواند به رفع لکهها و عیوب کمک کند.
زنجبیل ضد عفونیکننده و پاککننده ی قدرتمندی است، و با کشتن فعالانهی باکتریها در سطح پوست سرعت شکلگیری لکهها و آکنه را روی صورت و در عمق منافذ به حداقل میرساند.
آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل
شما میتوانید با زنجبیل روغن ماساژی درست کنید که به موهای ضعیف و نازک شده و قسمت های کم پشت سرتان کمک کند.
به آسانی مقدار مساوی از روغن زنجبیل و جوجوبا، روغن زیتون، یا روغن آووکادو (بستگی به میل شخصی و نوع موی شما دارد) را با هم ترکیب کنید،
به آرامی روی پوست سر خود و جاهایی که ریزش مو بیشتر است، به شکل حرکات کوچک دایرهای، آن را ماساژ دهید.
استفاده منظم از این مخلوط روغنی باعث افزایش رشد مو در نواحی کم پشت میشود.
طرز تهیه چای نعناع و زنجبیل
برای تهیه این چای خوشمزه و مقوی به مواد زیر احتیاج دارید :
لیمو ترش : 4 عدد
نعنا : 1 دسته
زنجبیل : 75 سانتی متر
آب : 750میلی لیتر
شکر یا عسل :در صورت تمایل
طرز تهیه:
ابتدا پوست لیموترش را رنده کرده آب آن را بگیرید و همره با زنجبیل و نعنا درون یک قوری بریزید.
750 میلی لیتر آب جوش ریخته و 6 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.آن را درون فنجان بریزید با نعنا تزیین کرده در صورت تمایل با شکر یا عسل شیرین کنید.
نوشیدنی چربی سوز نعناع و زنجبیل
این نوشیدنی برای چربیهای دور شکم معجزه میکند و تمام عفونتها در روده ها را نابود میکند
* یک عدد خیارحلقه حلقه شده*
* یک قاشق مربا یا چایخوری پودر زنجبیل*
* یک عددلیمو حلقه حلقه شده*
* 10 ساقه نعنا و یا یک قاشق غذاخوری نعناخشک*
* یک لیتر آب تمیز و فیلتر شده*
تمام مواد رو در یک لیتر آب برای یک شب تمام ،ترجیحا داخل پارچ شیشه یا چینی در یخچال بگذارید.
صبح و ظهر و شب قبل از صرف غذا ناشتا یک لیوان از این معجون را بیاشامید.
هدف این آشامیدنی سم زدایی و فعال کردن آنزیمهای روده کوچک جهت هضم بهتر غذا و سیر نگهداشتن شخص ست.
این دو معجون با اینکه بسیار اسان تهیه میشود امادر چربی سوزی دور کمر و چربیهای اضافه بی نهایت تاثیر گذار است .فقط یک هفته امتحان کنید تا معجزه آن را ببینید.
آشنایی با خواص نعناع و زنجبیل و طرز تهیه دمنوش و چای نعناع و زنجبیل
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، محمد کشاورز فرمود :
از میان رایجترین مکملهای مورد استفاده در جهان برای ارتقای عملکرد جسمی میتوان به آلوئهورا, سیر, زنجبیل و نعناع اشاره کرد.
کشاورز یادآور شد: میان مکملهای گیاهی برای بهبود عملکرد ذهنی میتوان به ژینکو بیلوبا, بابونه و اسطوخودوس اشاره کرد،
همچنین میان مکملهای گیاهی که مصرف زیاد بین ورزشکاران دارد, میتوان به جینسینگ, قهوه, چای سبز و گرده گل اشاره کرد.
ساقه های ریشه دار زنجبیل عبارت از دکمه ای به هم پیچیده،ضخیم و قهوه ای روشن است که می توانید از بازار محلی نیز آنرا تهیه کنید.از آنجا که زنجبیل نوعی گیاه زیرزمینی است لذا ساقه ریشه دار این گیاه بخشی از ساقه اصلی است که برحسب انفاق در زیرزمین رشد و نمو پیدا می کند.ریشه اصلی این گیاه از گره های موجود روی ساقه های ریشه دار آن نمو می کند.بالای سطح زمین ساقه های 12 اینچی دارای برگهای طولانی، باریک،کج و معوج و سبز با گلهای سفید و سبز مایل به زرد قرار دارد.
نعناع و زنجبیل
حفظ سلامت گوارشی، یکی از مهمترین اصولی است که میتواند به حفظ سلامت عمومی ما انسانها در طول زمستان کمک کند. شاید برای شما هم عجیب باشد، اما بخش قابل توجهی از سیستم ایمنی بدن ما در رودههایمان قرار گرفته است. خوشبختانه گیاهان دارویی خاصی در دسترس هستند که طبع گرمی دارند، گرمازا هستند و فواید زیادی به دستگاه گوارش میرسانند.
نحوه مصرف فرآورده های زنجبیل به سلیقه شخصی شما و آنچه شما را آزار می دهد،بستگی دارد.در کل،نباید روزانه بیشتر از دو تا چهار گرم زنجبیل مصرف کنید،چرا که علاوه بر میزان زنجبیلی که مصرف می کنید ممکن است مقداری از این ماده را نیز از طریق برنامه غذایی (یعنی از موادی نظیر آبجو زنجبیل، نان شیرینی زنجبیل دار،نان زنجبیل دار یا مواد غذایی مخلوط و سرخ شده) جذب کنید.اگر زنجبیل تازه مصرف می کنید،حتماً مقدار مصرفی را وزن کنید تا تقریباً دریابید که چه حدی از آن معادل 2 تا 4 گرم است.برای درمان،تهوع،گاز معده یا سوء هاضمه روزانه 2 تا 4 گرم ریشه تازه (معادل 0/25 تا 1 گرم پودر ریشه) یا 1/5 تا 3 میلی لیتر تنتور آنرا مصرف کنید.برای پیشگیری از استفراغ، هر 4 ساعت یک گرم پودر زنجبیل (نصف قاشق چایخوری) یا معادل آن یا روزانه سه بار دو عدد کپسول زنجبیل(یک گرم) مصرف کنید.البته می توانید یک تکه 8 گرمی زنجبیل تازه را نیز بجوید.
چای نعناع و زنجبیل
تهیه و مصرف چایهای گرم و تُند زمستانی با استفاده از همین گیاهان، یکی از بهترین ترفندها برای تقویت دستگاه گوارش و سیستم گردش خون در زمستان است. ترکیبات لازم برای ۴ فنجان چای زنجبیل و نعناع: – ۲ تا ۳ عدد ریشه زنجبیل تقریبا خردشده – یک قاشق غذاخوری از نعناع خردشده یا برگ نعناع – یک قاشق غذاخوری از گل بابونه – ۴.۵ فنجان آب
برای بیماریهای ناشی از سرماخوردگی،تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد،گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،دو قاشق غذاخوری از دم کرده زنجبیل یا چندین ورق از ساقه ریشه دار تازه آنرا بخور دهید.برای درمان درد ورم مفاصل از آب،عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان روزانه 4 گرم مصرف کنید یا روغن آنرا روی مفصل دردناک بمالید یا ریشه تازه آنرا در ضماد داغ یا گازهای ضمادی قرار دهید و روی نقاط دارای درد بگذارید.
چای نعنا زنجبیل
آب و زنجبیل را درون قوری بریزید. قوری را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید. بعد از جوش آمدن نسبی آب، حرارت را کم کنید و درپوش قوری را بگذارید. حال اجازه بدهید که دمنوش شما حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد. حالا قوری را از روی حرارت بردارید و نعناع را اضافه کنید. دوباره درپوش را بگذارید و اجازه بدهید که دمنوش شما ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.
زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از 4000 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است،کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده اند.ریشه این گیاه در درمان سرگیجه،تعریق،تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود.این گیاه همچنین گلودرد،سردردها،پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت وتب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند.
فوائد زنجبیل و نعناع
در ادامه بابونه را اضافه کنید و ۴ تا ۸ دقیقه دیگر برای جوشیدن دمنوش صبر کنید. هرچه بابونه بیشتر بجوشد، طعم تلختری به دمنوش میدهد. با اینکه خواص بابونه نیز با جوشیدن، بیشتر به درون دمنوش رسوخ میکند، اما بعضی از افراد نمیتوانند طعم تلخ آن را تحمل کنند. بنابرین، اگر طعم تلخ را دوست ندارید، بیشتر از ۴ دقیقه منتظر نمانید. حالا دمنوش را سرو کنید و از عسل بهعنوان شیرینکننده کمک بگیرید.