علایم و تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری درمان خانگی بیماری
آنفولانزا در بارداری ,آنفولانزا در زمان بارداری,انفولانزا در بارداری,واکسن آنفولانزا در بارداری,درمان آنفولانزا در بارداری,عوارض آنفولانزا در بارداری,علائم آنفولانزا در بارداری,آمپول آنفولانزا در بارداری,تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری,آنفولانزا در دوران بارداری,واکسن آنفولانزا در دوران بارداری,درمان آنفولانزا در دوران بارداری,آنفولانزا دوران بارداری,واکسن آنفولانزا در زمان بارداری,زمان تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری,زمان زدن واکسن انفولانزا در بارداری,آنفولانزا در دوران بارداری,انفولانزا در دوران بارداری,درمان آنفولانزا در بارداری,واکسن انفولانزا در بارداری,عوارض واکسن آنفولانزا در بارداری
در ادامه این مطلب با علایم آنفولانزا در بارداری و بهترین روش های درمانی برای معالجه این بیماری و مجاز بودن استفاده از واکسن های فصلی برای درمان آنفولانزا آشنا خواهید شد .
پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا، ابتلای مادر به آنفلوانزا در دوران بارداری خطر بروز اختلالات روانی-رفتاری دو قطبی را در فرزند وی تا چهار برابر افزایش می دهد. اختلال دو قطبی نوعی اختلال روانی-رفتاری است که به تغییر شدید روحیه فرد منجر می شود و گاهی ممکن است تا یک ماه طول بکشد؛ این تغییر شدید روحیه از احساس ناراحتی و افسردگی شدید تا احساس شعف و شادمانی، بیش فعالی و عدم کنترل رفتاری متغییر است. پروفسور آلان براون سرپرست این محققان اعلام کرد از هر صد کودک، یکی به اختلال دو قطبی مبتلا است و در بسیاری از موارد ابتلا، مادر در دوران بارداری به آنفلوانزا مبتلا نبوده؛ اما در عین حال، ابتلای مادر به آنفلوانزا در دوران بارداری خطر بروز این بیماری را در کودک سه تا چهار درصد افزایش می دهد. وی افزود استفاده از واکسن آنفلوانزا در دوران بارداری که اکنون در بسیاری از کشورها به زنان باردار توصیه می شود راهکار مناسبی برای کاهش خطر ابتلای فرزند به اختلال دو قطبی است.
آنفولانزا در بارداری
ابتلا به آنفلوانزا در دوران بارداری خطرناک است، زیرا طی این دوران تغییراتی در بدن شما اتفاق میافتد که فرد را در برابر آنفلوانزا آسیبپذیرتر خواهد کرد. احتمال بیشتری وجود دارد که آنفلوانزا منجر به بروز مشکلاتی مانند مشکل تنفسی شود. به آنفلوانزا مثل یک بیماری معمولی نگاه میشود، با این حال در موارد نادری میتواند برای خانمهای باردار بسیار خطرناک شود. همچنین ابتلا به آنفلوانزا در زمان بارداری، خطر زایمان زودرس یا به دنیا آوردن کودکی با وزن کم را افزایش میدهد و ممکن است باعث زایمان کودک مرده نیز شود، ولی اتفاق خوب این است که در صورت استفاده از واکسن آنفلوانزا، تمام این خطرها از شما و کودکتان دور خواهد شد. در این مطلب با نشانههای آنفلوانزا و درمان آن آشنا خواهید شد.
بیشتر بخوانید :
خرما در اوایل بارداری
شکلات تلخ در بارداری
خواص جوانه گندم برای چاقی صورت
زنجبیل و سرماخوردگی
از سال ۱۹۹۷ واکسن آنفلوانزای غیرفعال شده تری والانت (TIV) برای مادران باردار توصیه شده است ولی در همه گیری سال ۱۰-۲۰۰۹ واکسن آنفلوانزای غیرفعال شده منووالانت (MIV) برای مادران باردار که در پیشگیری از آنفلوانزای H1N1 در اولویت هستند، توصیه گردید. اهمیت این واکسیناسیون در آن است که ابتلا به آنفلوانزا در دوران بارداری ، با افزایش خطر مرگ و میر همراه است.
آنفولانزا در زمان بارداری
آنفلوانزا در دوران بارداری میتواند شما را ضعیف کند. ابتدا ممکن است احساس کنید که در اثر یک سرماخوردگی شدید ضعیف شدهاید، اما به سرعت و با پیشرفت علائم حال شما وخیمتر میشود. هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممکن است دچار حالتهای زیر شوید: تب – لرز – سردرد – خستگی – بیاشتهایی – دردهای عضلانی . همچنین ممکن است علائمی مانند سرماخوردگی از جمله سرفه، گلودرد، آبریزش بینی و عطسه داشته باشید. برخی افراد نیز دچار اسهال و استفراغ میشوند.
در گزارشی که در پانزدهمین کنفرانس بنیاد ملی بیماریهای عفونی با محوریت «پژوهش در واکسن» در شهر Baltimore ایالت Maryland امریکا ارائه گردید، بر بی خطر بودن واکسن آنفلوانزا در جنین تأکید شده است. این بررسی که از «سامانه ثبت عوارض جانبی واکسن ها» بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۲ استخراج شده است، مبین آن است که تجویز واکسن آنفلوانزای H1N1 در دوران بارداری هیچ خطری برای جنین یا مادر به همراه ندارد. در این گزارش آمده است که بیشترین عارضه جانبی گزارش شده غیر مرتبط با بارداری، عوارض مربوط به محل تزریق بوده است که از بین آنها، واکنش های آلرژیک غیر آنافیلاکتیک به عنوان فراوان ترین مورد به ثبت رسیده است. هفت مورد ناهنجاری مادرزادی نیز گزارش گردید ولی هیچ ارتباط معنی داری بین تزریق واکسن آنفلوانزا در دوران بارداری و ناهنجاری های مشاهده شده در جنین به دست نیامد.
انفولانزا در بارداری
استفاده از واکسن آنفلوانزا هنگام بارداری : این واکسن میتواند از ابتلای شما به آنفلوانزا جلوگیری کند. بعضی پزشکان به زنان بارداری که در فصلهای شیوع آنفلوانزا باردار هستند، تزریق واکسن آنفلوانزای فصلی را توصیه میکنند، به این دلیل که آنفلوانزا در دوران بارداری هم برای مادر و هم برای کودک خطرناک است و ویروس آن به راحتی از طریق سرفه و عطسه منتشر میشود. همچنین استفاده از واکسن در دوران بارداری به محافظت از کودک در برابر ویروس آنفلوانزا طی چند ماه اول پس از تولد کمک میکند. واکسن آنفلوانزا پیش از تولد، خطری برای کودک به وجود نمیآورد. این واکسن طی سالها بدون هیچ مشکلی برای خانمهای باردار استفاده شده است و نتایج حاصل از مطالعات و تحقیقات پزشکی تجویز آن را توصیه میکند. گونههای مختلفی از ویروس آنفلوانزا وجود دارد. برخی گونهها ممکن است در یک سال شیوع پیدا کنند، سپس کم و توسط انواع دیگر در زمستان سال بعد جایگزین شود. به همین دلیل، هر سال یک واکسن آنفلوانزای جدید ساخته میشود و برای پیشگیری مناسب از این بیماری در هر سال به واکسن دیگری نیاز دارید.
از جمله درمان های خانگی برای تسکین علائم سرما خوردگی می توان شستشوی بینی و حلق و گلو با آب نیمه گرم و نمک را نام برد می تواند باکتری ها ومیکروب های دهان و مجاری تنفسی را نابود کند، همچنین مصرف سوپ مرغ به دلیل دارا بودن کلسیم و پروتئین می تواند باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شود، اضافه کردن عسل به همراه لیمو ترش به چای گرم کمرنگ نیز می تواند باعث تسکین گلو درد شود و درنهایت کمپرس سرد و گرم روی سینوس ها می تواند درد این نواحی بر روی صورت را از بین ببرد.
واکسن آنفولانزا در بارداری
اگر احتمال میدهید که در دوران بارداری به آنفلوانزا مبتلا شدهاید، بلافاصله پزشک عمومی خود را ملاقات کنید. اگر هم مطمئن نیستید که آیا این بیماری یک سرماخوردگی است یا آنفلوانزا، از حدس زدن پرهیز کنید و با پزشکتان تماس بگیرید. همچنین تا دو هفته بعد از زایمان، فرد نسبت به آنفلوانزا بسیار آسیبپذیر خواهد بود. به همین دلیل، اگر اخیراً زایمان کردهاید و به آنفلوانزا مبتلا شدهاید، سریعاً به پزشک مراجعه کنید. در زمان ابتلا به آنفلوانزا باید در رختخواب بمانید و مدت زمان زیادی را استراحت کنید. شاید یک هفته طول بکشد تا حال شما بهتر شود. اگر تب دارید، مقدار زیادی آب بنوشید تا از کمآبی شدید بدنتان جلوگیری کنید. همچنین میتوانید با تجویز و مشورت پزشک از استامینوفن برای پایین آوردن تب و درد استفاده کنید. اگر در سه ماهۀ اول یا سه ماهۀ دوم بارداری هستید، در مورد مصرف ایبوپروفن با پزشک خود مشورت کنید، زیرا این دارو اغلب توصیه نمیشود. در سه ماهۀ سوم بارداری بهطورکلی نباید از ایبوپروفن استفاده شود، زیرا برای کودک خطر دارد. در هر صورت به پزشک مراجعه کنید و درمانهای تعیینشده را با دقت پیگیری کنید.
آنفولانزا در بارداری
بیشتر بخوانید :