نارنج و عسل
نارنج و عسل ،خواص نارنج و عسل،آب نارنج و عسل،نارنج عسل چت،شربت بهار نارنج و عسل،عرق بهار نارنج و عسل،شربت نارنج و عسل،ترکیب نارنج و عسل،بهار نارنج و عسل،خواص آب نارنج
و عسل،خواص نارنج با عسل،اب نارنج با عسل،عرق بهار نارنج با عسل،شربت
نارنج با عسل،ترکیب نارنج با عسل،بهار نارنج با عسل،خواص اب نارنج با عسل و
سرماخوردگی
خواص ماسک و شربت نارنج و عسل برای سرماخوردگی و مو در سایت جسارت.اگر شما هم دوست دارید از خواص همزمان مصرف نارنج و عسل با هم خبر دار شده این مطلب می تواند جوابگوی نیاز شما باشد
شربت نارنج و عسل و زعفران
عسل را در آب نارنج حل کرده، سپس زعفران دم شده و یک لیوان آب را با عسل و نارنج مخلوط می کنیم.دقت داشته باشید که یک قاشق عسل را با سه قاشق آب نارنج مخلوط کنید و به مقدار لازم زعفران بزنید به آن که این شربت دارای خواصی نظیر گرم و تر- تسکین دهنده اعصاب – تقویت قلب – آرام بخش – موجب خواب راحت- ضد اضطراب است
خواص آب نارنج و عسل برای درمان فشار خون بالا
آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب میشود، افرادی که گلودرد دارند، افرادی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند، میتوانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند. مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است. آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا و میتوان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سسها مصرف کرد. مصرف نارنج به همراه غذا میتواند به رفع ترشی معده کمک کند.
بیشتر بخوانید :
افسردگی شدید
کم کاری تیروئید در بارداری
خواص انگور قرمز در طب سنتی
سیاه دانه و عسل در طب سنتی
خواص نارنح و عسل برای معده
پوست نارنج برای معده هایی که ترشی زیاد دارند بهترین داروی مؤثر می باشد، مصرف آن در این مورد معده را تقویت می کند و اشتها را باز می گرداند. در موارد فوق مقدار مصرف بهارنارنج، یک قاشق سوپخوری در یک لیوان آب جوش که باید ۱۰ دقیقه دم بکشد و هرروز ۲ تا ۳ فنجان از آن را بنوشید. مقدار مصرف برگ نارنج، ۳ تا ۴ برگ در یک لیوان آب جوش است که باید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد و هر روز ۲ تا ۳ فنجان از آن را بعد از غذا نوشید. در مورد پوست نارنج نیز باید آن را خرد کرد و یک قاشق پوست خشک نارنج را در یک لیوان آب کمی جوشانده و به مدت ۲۰ دقیقه آن را دم نمایند و هر روز یک فنجان از آن را قبل از غذا بخورید. خواص عسل برای معده از درمان دردهای معده، درمان اسید معده، نفخ و ترش کردن تا تقویت معده و مسمومیت می باشد. عسل برای امراض معده از جمله ورم و زخم معده مفید است، آخر شب و صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری عسل میل کنید و صبح به مدت یک ساعت از خوردن و نوشیدن خودداری کنید. دردهای معده علت های مختلفی دارد از جمله عصبانی شدن های مداوم در طول روز، ناراحتی های گوارشی که از قبل وجود داشته است، مصرف فست فود مصرف داروهای شیمایی و … . اما برای درمان این دردها باید جه کرد ؟ هنگامی که غذا وارد معده می شود، معده آن را با حرکاتی شبیه عمل کره گیری سنتی (مشک زدن) که توسط عضلات قوی دیواره معده انجام می شود، کاملا با شیره معده ترکیب می کند. پس از حدود یک ساعت غذا به عصاره که همان کیموس می باشد، تبدیل می شود و آماده ورود به اثنی عشر می شود. اثنی عشر بخش کوتاه و خمیده ابتدای روده کوچک است.
خواص نارنج و عسل برای سرماخوردگی
نارنج مانند خانواده ی مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است. یک درمان خانگی برای سرفه کودکان و بزرگسالان، مخلوط پیاز قرمز، عسل طبیعی و شکر قهوه ای است. برای درمان سرماخوردگی با عسل و پیاز ، پیاز را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید. برش های آن را به ترتیب با لایه ای از عسل طبیعی یا شکر قهوه ای بپوشانید. بگذارید این مخلوط ۱۲ تا ۱۵ ساعت (یک شب تا صبح) بماند. پس از گذشت این مدت، حدود یک فنجان شربت شیرین پیاز به دست خواهد آمد.
نارنج و عسل
بیشتر بخوانید :