توضیحات در مورد آب پنیر
هضم غذا با سرعت بالا، بهترین ضد یبوست، بهترین کاهش وزن: این عنصر حیاتی با سطوح بالای نمک و بسیاری از باکتری ها است که در هضم و تحریک حرکات روده و به علت سرعت بالا هضم این ماده نتیجه گیری در دفع بهتر، جریان مایع مدفوع و اسهال، که همچنین یبوست را از بین می برد و باعث تخلیه روده بهتر می شود و باعث کاهش وزن می شود. بهتر است یک لیوان آب پنیر آماده را پس از هر وعده غذایی دریافت کنید. بهترین برداشتن سلولیت: با توجه به اهمیت از بین بردن چربی در طول استفاده از این ماده حیاتی، اگر مصرف بیش از حد طولانی، این رژیم غذایی باعث از دست دادن چربی بیش از حد، و در نتیجه کاهش شکم و سلولیت کاهش می یابد. بهترین کنترل کننده قند خون: هنگام تحقیق در مورد افراد مبتلا به دیابت نوع 2، استفاده از آب پنیر در این افراد باعث ترشح انسولین می شود و در نتیجه تنظیم و کاهش قند خون در این افراد را کنترل می کند.
خواص آب پنیر
این پروتئین کامل دارد و حاوی 9 اسید آمینه ضروری و لاکتوز کم است. ترکیبی از پروتئین آب پنیر در ساخت عضله استفاده می شود. همچنین، آب پنیر هیچ عارضه ای ندارد و در مجله پزشکی و پژوهشی Medicine1 یافت می شود که پروتئین در آب باعث کاهش وزن و همچنین بیماری ایدز می شود.
پودر آب پنیر
پودر آن محصول فرآیند خشک کردن آب جدا شده از شیر است، پس از تولید پنیر یا پرمیت (پودر ساخته شده از پنیر تولید شده از فرآیند UF) برای رسیدن به رطوبت 3-4٪. مهمترین ویژگی این محصول علاوه بر حلالیت، چگالی و خواص میکروبی، حضور لاکتوز بلوری است که کیفیت را حفظ می کند و از جذب رطوبت جلوگیری می کند.
چگونه می توان پنیر خامه ای تهیه کرد
تا کنون، شاید این یک اتلاف ماست و پنیر زرد است که به عنوان مواد زائد محسوب می شود، در واقع همان سرم یا قسمت مایع شیر است. هنگامی که شیر بریده شده و برش داده می شود، به دو قسمت مایع و جامد تبدیل می شود، اصطلاح همان ماست یا پنیر است. معمولا هنگامی که یک ماست یا پنیر خانگی تولید می شود، مقدار زیادی از این ماده زرد وجود دارد و مردم آگاه نیستند که بسیاری از مواد ارگانیک، مواد معدنی و همچنین بسیاری از ویتامین های گروه B در آن وجود دارد و از آن استفاده می کند باقی مانده، که در انواع مختلفی از اسیدها، از جمله اسید لاکتیک و برخی از پروتئین ها استفاده می شود. ایمن است که بگوییم این نمک ها برای بعضی از افراد نیازمند، مثل سالمندان بسیار حیاتی هستند که با مصرف آنها بسیاری از مشکلات و بیماری های آنها حل خواهد شد و به ندرت امکان پیدا کردن مواد با این ویژگی های درمانی منحصر به فرد وجود دارد در طبیعت. ماست یا پنیر که در زبان عربی به عنوان «الباب بن» خوانده می شود، در طب سنتی باستان ویژه ای دارد و به عنوان یک نوشیدنی شفا دهنده در کتاب های پزشکی سنتی اشاره شده است. امروزه در بسیاری از کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه، بر اساس تحقیقات انجام شده در این ماده ضروری برای استفاده عمومی از انواع مختلف آن، در قرص ها، مکمل های غذایی، پودر ها و نوشیدنی ها در فروشگاه هایی که مزایای سلامتی دارند، در دسترس است. و گاهی اوقات با آبمیوه های طبیعی و طعم هایی که توسط مردم استقبال می شود، همراه است